Handlekurv

Handlekurven er tom
Gå til butikken

Mailingliste

Meld deg på vår mailingliste for å motta nyheter og oppdateringer fra No Comprendo Press på e-post.

Følg oss på Facebook

Har du lest … ?

Kanon 4

Kanon 4 — Døden på Diener.

Bufallo Bill! Sex! Jazz! Migrene! Kunst! Hummer! Bacon! Briller! Røyking! Krøller! Sorg! Narkotika! Sort kvadrat! Ozzy! Dada! Kafka! Satanisme! Krigen! Dødsangst! pupper! Hunder! Automobiler! Boksing! Hytter! Vold! Mord!

I fjerde utgave av Lars Fiske og Steffen Kvernelands kritikerroste og prisbelønte tegneserie Kanon møter vi igjen Munch og Schwitters, i tillegg til blant andre Grosz, Mingus, Malevitsj, Keith Richards, Hans Jæger og — seriekunstnerne selv. 192 sider i farger!

Lars Fiskes «Herr Merz»-utstilling på Henie Onstad-senteret forlenges

Utstillingen på Henie Onstad er forlenget til 26. mai 2013.

Boka kan bestilles her.