Handlekurv

Handlekurven er tom
Gå til butikken

Mailingliste

Meld deg på vår mailingliste for å motta nyheter og oppdateringer fra No Comprendo Press på e-post.

Følg oss på Facebook

Har du lest … ?

Dongery i boks

Dongery er det produktive kunst- og tegneseriekollektivet som siden 1997 har sprutet ut lavbudsjetts-utgivelser i stor skala. Dongery består av Anders Damonso, Marius Molaug, Kristoffer Kjølberg, Sindre W. Goksøyr, Flu Hartberg og Bendik Kaltenborn. I dag regjerer de på hver sine felt innen norsk samtidskunst, tegneserier, illustrasjon og grafisk design, men det hele begynte med samarbeidet i Dongery.

Nå byr de på to tykke samlebøker omkranset av en lekker boks. Bøkene samler alle Dongerys fanziner og øvrige eskapader i to stappfulle bind. Det ene, Strålende opplegg, tar for seg deres norske utgivelser, mens det andre, Just sayin', presenterer alt det engelskspråklige materialet. Sidene er prangende overfylte av artikler, kommentarer, bilder og bred dokumentasjon av menneskene, tegneseriene, utstillingene og alle påfunnene som utgjør legenden om Dongery.

«Dette er grunnfjellet i norsk serieundergrunn.»
—Stavanger Aftenblad

«Dongerys samleboks er et fysisk sett stort og relativt sett lite stykke moderne norsk kulturhistorie — for ikke å si en av de suverent mest betydningsfulle norske tegneserieutgivelsene noensinne.»
—Aksel Kielland, Klassekampen

«Når du først holder den i hendene er det like vanskelig å tro det du ser som å forstå at den ikke alltid har vært der.»
—Tronsmo Bokhandel

«Det beste produktet jeg har holdt i hendene på 10 år!»
—Alexander Schau, Kvegpels på Radio Nova

Dutch edition of Lars Fiske’s “Herr Merz”, published by the legendary Oog & Blik.

herr merz, holland