Handlekurv

Handlekurven er tom
Gå til butikken

Mailingliste

Meld deg på vår mailingliste for å motta nyheter og oppdateringer fra No Comprendo Press på e-post.

Følg oss på Facebook

Har du lest … ?

Livet er til å holde ut, tross alt
Av Seth

I denne billedromanen hyller Seth den klassiske amerikanske vitsetegningens vidd og eleganse. Seth, som også er bokens hovedperson, samler på gamle 78-plater og tegneserier og bøker fra 20- til 50-tallet. Han er stadig mer oppgitt over vår tids vulgære kultur, og lar seg synke inn i et selvpålagt kall om å finne ut alt om Kalo, en glemt tegner som hadde en kort og uforklarlig brått avsluttet karriere i The New Yorker på 40-tallet. Den omfattende oppgaven fører ham inn i stabler med gulnede bøker og magasiner, og Seths søken etter Kalo blir etterhvert en søken etter mening i hans eget liv. Men han blir så opptatt av jakten på Kalo at han blir blind for at kjæresten blir fjern for ham, og for den stille fortvilelsen som preger familien hans. Handlingen folder seg sakte ut mens Seth finner ut mer og mer om Kalo. Han drar til Kalos hjemby. Og med uforglemmelige bilder av gamle fabrikker, stille forsteder og søvnige jernbaneforbindelser blir det en reise gjennom både tid og landskaper. Det er en moderne, bittersøt historie om lengsel, uro og nostalgi, som settes i et vakkert perspektiv med Seths New Yorker-inspirerte gull-alder-aktige stil.

Kari Stai anbefaler Anna Fiskes strålende “Danse på teppet”:

anbefaling stai